Om oss

Vår historie

I 1933 var det mye fisk i fjorden i Langesund og Philip Thorstensen fikk idéen om å pakke og kjøre fisk og skalldyr til hovedstaden for salg – dermed startet han tradisjonsbedriften Ph. Thorstensen. Tilbudet var etterlengtet og det gikk så det suste.

I 40 år var Ph. Thorstensen fiskegrossist i Oslo. På 70-tallet skiftet bedriften retning og spesialiserte seg på å levere kvalitetsreker til industrien.

På 90-tallet ble det utvidet fokus på skalldyr med den yngre Philip Thorstensen ved roret. Etterhvert ble også levende kvalitetshummer levert til hovedstadens mange kjøkken – hver dag, hele året.

Kvaliteten på råvarene er vårt fundament, derfor er våre skalldyr underlagt de strengeste kontroller. Stolthet over førsteklasses produkter driver oss videre på jakt etter den beste fiskebåten, den beste laken og de aller beste skalldyrene!

Fiskehallen på Vippetangen i Oslo havn

Vippetangen, oppkalt etter et vippefyr som stod her, er et velkjent sted for Oslos befolkning. Det har vært fiskehall på Vippetangen siden 1905, og funksjonen fiskehallen har hatt med yrende liv og mangfold, har vært velkjent og viktig for Oslos befolkning: Nettopp å forsyne den stadig voksende befolkningen i byen med fisk og sjømat utenfra. I dag har området fått stadig viktigere funksjoner i tilknytning til maritim infrastruktur, turisme og fornøyelse.